Header - Werken bij D&B The Facility Group

Werken bij #theHappyFew

Wil jij werken in de top van de facilitaire markt, op de mooiste locaties en in een team waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat? Ontdek The Happy Few.

Our Happy Few

We pay you for #TheHappyFew

Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste… De beste! En om dat te bereiken, bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen het écht samen. Dat is bijzonder.

Eén van de vele voordelen als je onderdeel uitmaakt van The Happy Few is dat je mooie aanbrengbonussen kunt scoren en dat kan behoorlijk oplopen! Check it out! 👇🏼

The Happy Few – Aanbrengbonus 1
The Happy Few – Aanbrengbonus 2
Aanbrengbonus - The Happy Few D&B
The Happy Few – Aanbrengbonus 1
Aanbrengbonus 2 - The Happy Few D&B
The Happy Few – Aanbrengbonus 2

Over D&B

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende multi service facilitaire dienstverlener van Nederland. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B alle soft services in eigen huis.

Onze geschiedenis
Ooit begonnen als studentenbedrijf en sinds 2003 actief in de facilitaire markt. En inmiddels al jaren één van de snelst groeiende dienstverleners van Nederland. We hebben maar één doel: Ervoor zorgen dat mensen goed in hun vel zitten! Want mensen die gelukkig zijn, presteren beter. Happiness works!

Onze markt
In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met 1.200 meer dan getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

Onze dienstverlening
D&B The Facility Group is een vooruitstrevende multi service facilitair dienstverlener. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse diensten in eigen huis. Objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering, facility management en mobility services.

Onze cultuur
Wij willen de beste dienstverlener in onze markt zijn. Niet de grootste… De beste! En om dat te bereiken, bouwen wij op de betrokkenheid van heel veel leuke, talentvolle en gepassioneerde mensen, die ieder weer op hun eigen manier hun droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. We doen het écht samen. Dat is bijzonder.

Beveiligers & Receptionistes bij D&B The Security Hosts
Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts
Barista bij D&B The Hospitality Hosts
Schoonmakers bij D&B The Cleaning Hosts

Onze EPIC kernwaarden

Een flinke dosis energy
Energie krijg je van het werken met positieve mensen. Mensen met een aanstekelijk enthousiasme en een gezonde levensstijl. Die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. Samen hebben wij de drive om iets neer te zetten dat impact heeft op onze eigen levens en de levens van onze gasten.

Inspire
Wij geloven dat iedere medewerker, opdrachtgever en gast het verdient om soms verrast of geïnspireerd te worden. Wij zijn van nature nieuwsgierig en ondernemend. Nieuwe ideeën worden omarmd en krijgen de ruimte om te groeien. Zo creëren wij onze eigen kansen. Met de durf om te dromen.

Pure vanuit het hart
Oprechte interesse in mensen en de ambitie om waardevol te zijn voor anderen door persoonlijke service te bieden. Op een open, eerlijke en authentieke manier. Wij treden anderen tegemoet met open vizier, hebben geen verborgen agenda en praten niet over anderen achter diens rug om. Dat voelt gewoon heel goed.

Connect
Verbinden doen wij door écht contact te maken. Wij weten dat wij als dienstverlener onderdeel uitmaken van het grotere geheel en willen hier op een positieve manier aan bijdragen. Aan mens, planeet en maatschappij. Immers, aan het einde van de dag, draait het om de beleving.

Receptionistes en beveiliger bij D&B The Hospitality Hosts

Onze missie

In een razendsnel veranderende wereld maken wij het verschil. Want wij hebben lef, durven anders te denken, zijn niet bang om nieuwe dingen te ondernemen en kijken altijd vooruit. En dat is broodnodig, want het is onze missie om vooruitstrevende organisaties te helpen een omgeving te creëren die mensen beter doet presteren. Wij brengen onze 5 Star Experience naar organisaties met ambitie. En dat doen wij met geweldige mensen en de allerbeste services, zodat de talenten van deze organisaties geluk, plezier en waardering voelen… Want dat geeft ze vleugels.

The Happy Few bij D&B The Facility Group

Ons idee over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze organisatie is gebouwd op de inzet en betrokkenheid van getalenteerde en gepassioneerde mensen. Wij streven er iedere dag naar hen een werkomgeving en cultuur te bieden waarin zij gezien, gehoord en gerespecteerd worden. Een werkomgeving die bijdraagt aan een positief zelfbeeld, persoonlijke groei en subjectief welbevinden. Waar diversiteit, vitaliteit en gezondheid een centrale plaats innemen. Een cultuur waarbinnen verspilling van energie, talent, geluk, originele ideeën of een eigen mening wordt voorkomen en wij spaarzaam omgaan met hetgeen de aarde ons biedt. Dat is van grote waarde, voor onze mensen, onze opdrachtgevers, de maatschappij en onze planeet.