The Happy Few in Catering
Wanneer je wilt werken bij de grootste cateraar, dan moet je niet bij ons zijn. Wanneer je wilt werken met verse producten, met gedreven lokale ondernemers, bij de mooiste opdrachtgevers en op de meest spectaculaire locaties… dan misschien wel. Wij zeggen ‘misschien’, omdat het onderdeel uitmaken van het We Canteen Team slechts voor een ‘Few’ is weggelegd. Wanneer je door onze selectie komt, dan beloven wij één ding: hier word je Happy.
Hier word je happy van
#1 Je werkt op de mooiste locaties
We Canteen kom je alleen tegen bij ambitieuze bedrijven die het beste voor hebben met hun medewerkers. Denk aan Samsung, TomTom en bijvoorbeeld Asics. Het gebeurt dan ook regelmatig dat We Canteen ‘nee’ zegt tegen een bedrijf of locatie. Worden we daardoor nooit de grootste? Waarschijnlijk niet. Blijven we daardoor dicht bij onszelf en een beetje bijzonder? Zeker weten.
#2 Je raakt geïnspireerd door onze lokale ondernemers
Dagelijks krijgen onze restaurants ‘visite’ van lokale foodondernemers. Ondernemers met een foodtruck, restaurantje in de binnenstad of cateringconcept. Allemaal met een eigen specialiteit. Mexicaans, Spaans, Koreaans… je kunt het zo gek niet bedenken. Zij zijn die dag te gast in jouw restaurant en werken met jou schouder aan schouder om jouw gasten te verrassen. De bijvangst is dat jij van hen de fijne kneepjes van hun specialiteiten leert. Een unieke kans om jouw vaardigheden verder uit te breiden.
#3 Je gaat ondernemen
Of je nu cateringmedewerker bent of chef; bij We Canteen krijg je de ruimte om zelfstandig te werken. Jouw restaurant is jouw restaurant. Jij weet het beste wat jouw gasten willen, nietwaar? Dan is het ook logisch dat jij meedenkt over het menu, de acties, de inrichting en de presentatie.
#4 Je verdient het
We moeten het ook even hebben over de arbeidsvoorwaarden. Wij geloven namelijk in vaste contracten. Dat zorgt voor saamhorigheid, trouw en rust. Wat hoort bij een fulltime dienstverband zijn 25 vakantiedagen, aangevuld met 13 ATV dagen. Werken in de weekenden? Daar doen wij niet aan. De feestdagen ben je vrij, maar worden doorbetaald. Daar doen we wel aan. Je moet het eigenlijk zo zien: bij ons heb je de voordelen van werken in de catering (salaris, werktijden), met de voordelen van werken in de horeca (uitdaging, variatie).
#5 Je bent ondereel van het We Canteam
Wij hechten grote waarde aan de werksfeer en persoonlijke aandacht. Doordat wij veel aandacht besteden aan de match tussen de locatie, het team en de selectie van een nieuwe medewerker, zie je dat er hechte teams ontstaan. Wij noemen dat ‘We CanTeams’. In deze teams vallen mensen met liefde voor elkaar in, helpen elkaar graag en maken van elke dag een feestjes. Ook in het contact met kantoor merk je dat wij niet de grootste zijn. Jouw leidingevende weet wat er bij jou speelt, wat je eventueel dwars zit en waar je ambities liggen. Dit laatste vinden wij belangrijk, want jouw geluk gaat samen met jouw carrièreperspectief. Doorgroeien is dan ook iets wat wij stimuleren en faciliteren.