Beveiliger bij D&B The Security Hosts
Header beveiliger bij The Happy Few Security

The Happy Few

in Security

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Waarom ‘Happy’ en waarom ‘Few’ horen wij je al denken

Laten we beginnen bij ‘Happy’. Wij geloven dat alles hiermee begint. Hoe jij in je vel zit en hoe blij jij bent met ons als werkgever, bepaalt wat jij uitstraalt. En daarom doen wij ook alles voor jouw geluk en welzijn.

En met ‘few’ bedoelen wij dat wij niet de grootste beveiliger zijn van Nederland en je ons ook echt niet overal tegenkomt. Dit komt simpelweg omdat wij dat ook niet willen. Wij willen niet de grootste zijn en wij willen ook niet overal werken.

Wij willen alleen werken met de beste mensen, voor de leukste opdrachtgevers, op de mooiste locaties. En tot nu toe (wij bestaan al meer dan 25 jaar) lukt ons dat aardig! We leggen het even verder uit…

✓ Werken op A-locaties;
✓ Keuze uit Dag/Avond of 24/7 diensten;
✓ Starten met 128-urig contract;
✓ Een mooi passend uniform;
✓ Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

“Het werken bij D&B is elke dag afwisselend en divers. Ik werk op een locatie waar ik samen met mijn collega’s de wensen en de behoefte van de klant vervul. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Waarom D&B? Dit komt door de aandacht en stijl, het is echt een uniek beveiligingsbedrijf.”

Beveiliger bij D&B The Security Hosts
Beveiliger bij D&B The Security Hosts
Beveiliger bij D&B The Security Hosts
Beveiligers van D&B The Security Hosts

Klaar om bij The Security Hosts te werken?

Jouw geluk

Zoals gezegd is jouw geluk ons veel waard. Het zorgt ervoor dat jij scherper bent, een betere indruk op jouw gasten en collega’s maakt, je langer bij ons blijft en ook nog eens minder vaak ziek bent. Daarom selecteren wij een mooie A-locatie voor jou die helemaal bij jou past. En zodra je toe bent aan een volgende stap, dan zoeken wij samen met jou een nieuwe locatie waar jij je verder kunt ontwikkelen. Het is dan ook jouw ontwikkeling die centraal staat in jouw carrière bij D&B. Gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelplan krijg jij een pallet aan trainingen en cursussen aangereikt die jou zullen onderscheiden van de gemiddelde beveiliger. Daarom ben jij dan ook geen beveiliger, maar Security Host. Naast ontwikkeling en een mooie werkplek, kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, een strak aangemeten pak, persoonlijke aandacht van jouw leidinggevenden en inspirerende, betrokken collega’s. The rest is up to you!

Een select gezelschap

En dan nog even over de ‘few’. Nee, wij zijn niet de grootste beveiligingspartij van Nederland. Om precies te zijn staan wij op de vijfde plaats. Dat is een bewuste keuze. Kort gezegd werken wij alleen op plekken waar wij blij van worden. Waar wij het verschil maken met vriendelijke, proactieve dienstverlening en bijdragen aan de totale beleving. Denk aan het World Trade Center in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Of aan een Tommy Hilfiger, ASML of Delftse Poort. Stuk voor stuk adembenemende omgevingen waar je trots van wordt om dagelijks te mogen presteren. Het spreekt voor zich dat wij dus vriendelijk bedanken voor een gebouw op een bedrijventerrein dat je met moeite kunt vinden, ondanks je navigatie. Met onze ongeveer 250 beveiligers zijn wij een klein, select, maar ook bevoorrecht team. Onze recruiters kijken niet alleen naar jouw ervaring, maar ook naar hoe jij overkomt. Jouw lichaamstaal, doortastend vermogen, communicatieve vaardigheden en scherpte zijn doorslaggevend. Ook dit is een reden dat wij nooit de grootste willen en zullen worden, want deze eigenschappen zijn nu eenmaal zeldzaam.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

The Happy Few – Security – Doorgroeimogelijkheden
The Happy Few – Security – Persoonlijke aandacht
The Happy Few – Security – Open daken dagen Rotterdam
Security The Happy Few - Delftse Poort Placeholder
The Happy Few – Security – Doorgroeimogelijkheden
Beveiliger bij D&B The Security Hosts
The Happy Few – Security – Persoonlijke aandacht
Placeholder Beveiliger bij D&B The Security Hosts
The Happy Few – Security – Open daken dagen Rotterdam

Denk jij dat je het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de security sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

 

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Marlinde Kinkel - Recruiter Security

Marlinde Kinkel | Recruiter Security
06 – 27 47 70 50 | WhatsApp bericht