Chauffeur bij D&B The Mobility Group
Header chauffer bij The Happy Few bij D&B The Mobility Group

The Happy Few

in Mobility Services

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

5 Star driver worden bij #TheHappyFew

Wij vinden jouw werkgeluk heel belangrijk. Wanneer jij goed in je vel zit en helemaal op je plek bent, dan straal je dat namelijk ook uit. Het gaat dus niet alleen om een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om persoonlijke en oprechte aandacht van jouw leidinggevende en collega’s. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een paar gouden regels waar wij ons aan houden. We werken niet zomaar voor elke locatie. Alleen de mooiste, meest ambitieuze omgevingen waar welzijn en kwaliteit tellen. Ook zijn wij kritisch op wie wij in dienst nemen. En niet in de laatste plaats omdat niet iedereen zomaar in ons team past. Het gevolg hiervan is dat wij niet de grootste leverancier van mobiliteitsdiensten zijn in Nederland en eerlijk gezegd vinden wij dat wel prima. Zo blijven wij gelukkig, exclusief en een beetje speciaal:

✓ Rijden in exclusieve auto’s;
✓ Zelf je uren inplannen;
✓ Afwisselend werk;
✓ Hecht team;
✓ Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

“Het werken bij D&B The Mobility Group is elke dag afwisselend en uitdagend. Ik kan zelf kiezen waar en wanneer ik werk, maar ook wat voor type dienst ik wil draaien. Dit maakt het werk ideaal tijdens m’n studie. Natuurlijk is het rijden in de gaafste auto’s en het werken met leuke collega’s ook een reden dat ik hier met plezier werk! :)”

Valet Parking Team bij D&B The Mobility Group
Valet Parker bij D&B The Mobility Group
Chauffeur bij D&B The Mobility Group
Shuttle Service bij D&B The Mobility Group

Waarom werken bij The Happy Few?

Onze geschiedenis

D&B The Mobility Group werd in 1993 opgericht onder de naam D&B Rent-a-Driver door jeugdvrienden Derek Hoeffelman en Bas Hertz. Beiden studeerden toentertijd economie in Amsterdam. Na de studie stond er een klein, maar mooi studentenchauffeursbedrijf, dat tevens de valet parking verzorgde voor vrijwel alle vijfsterrenhotels in Amsterdam. Inmiddels is D&B The Mobility Group uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende chauffeurs-, vervoer- en parkeerbedrijven. Met meer dan 500 chauffeurs, verkeersregelaars en hostesses en een track-record van ruim 25 jaar bedienen wij dagelijks een grote diversiteit aan corporate klanten, merken, vijfsterrenhotels, particulieren, zakelijke gebruikers en evenementenbureaus.

Onze cultuur

We hebben het voorrecht om voor geweldige bedrijven, hotels en organisaties te werken. We verzorgen het vervoer van CEO’s, artiesten, VIP’s en hoogwaardigheidsbekleders. En we ondersteunen bij de meest vooraanstaande grootste of meest exclusieve evenementen, premières, productlanceringen en promoties van Nederland. Maar ook rijden wij deurwaarders, brengen we zo nu en dan gipsvlucht pechvogels in hun Skoda naar het werk en vervoeren we mensen met een glaasje teveel op naar huis. Wij ontmoeten bijzondere mensen, zijn aanwezig tijdens spectaculaire bijeenkomsten en rijden dagelijks in de meest luxe, innovatieve, bijzondere of snelste voertuigen op deze planeet. We draaien er niet omheen. Het is gaaf werk, maar niet voor iedereen weggelegd. We verwachten van jou een uiterst professionele instelling, discretie, een enorm gastgerichte instelling en het besef dat jij het niet kunt maken om met 220 kilometer per uur door de Schipholtunnel te schieten enkel en alleen om de sensatie te ervaren van de versnelling van de Aston Martin Vantage, de Mercedes-AMG GT of Tesla Model S P100D. Wij zijn heel duidelijk als jij dit niet begrijpt. Begrijp jij het wel, dan verpesten we je wel een beetje. Succes met de aanschaf van jouw eerste, echte koop-auto.

Afwisselend werk

The Mobility Group biedt haar klanten kwalitatief hoogwaardige parkeer- en vervoersoplossingen. Of het nu gaat om chauffeursdiensten, valet parking, shuttle services, het hiken van leaseauto’s, parkeerbegeleiding of het volledig uit handen nemen van alle hostesses, garderobe, mobiliteit tijdens een event. Met ons track-record van ruim 25 jaar is onze klant verzekerd van onderscheidende service tegen scherpe tarieven. En jij hebt zo ongeveer de meest afwisselende en diverse bijbaan van Nederland… Of niet, als jij enkel als privé chauffeur wil werken. Ook dat kan.

Opleiding tot receptionist(e) bij D&B

Binnen D&B The Facility Group zijn onze opleidingen, trainingen en on-the-job coaching programma’s afgestemd op de opleidingen, kennis en ervaring waarmee jij binnenkomt. Ben jij al langer in dienst dan worden de opleidingen en trainingen afgestemd op doorgroeimogelijkheden, als jij die ambitie hebt. Wel krijgt iedere collega die bij D&B in dienst treedt een uitgebreid onboardingstraject voorgeschoteld. Dit stelt jou in staat om onze cultuur te leren kennen en kennis te maken met het serviceniveau dat binnen onze organisatie wordt nagestreefd.

De leukste studentenbanen

Wie wil dat nou niet? Een CEO van een beursgenoteerd bedrijf of een bekende Nederlandse DJ op de achterbank? Plaatsnemen achter het stuur van een dikke Range Rover, Maserati of Ferrari? Of backstage toegang tijdens concerten, optredens en evenementen? Dat zijn de krenten in de pap als jij werkt voor D&B The Mobility Group. Wij worden regelmatig ingeschakeld om het (VIP-)vervoer of de valet parking rondom prestigieuze evenementen te verzorgen. En wij verzorgen de chauffeursritten voor een grote schare aan bekende en minder bekende Nederlanders. Toch leuk, op deze manier jouw geld te verdienen. Bovendien is deze job prima op zo’n manier in te richten dat deze perfect aansluit op jouw privé situatie. Jij bepaalt wanneer jij werkt.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

The Happy Few – Mobility – Flexibiliteit
The Happy Few – Mobility – Privé Chauffeur – Exclusieve auto’s
Placeholder Chauffeur bij D&B The Mobility Group
The Happy Few – Mobility – Flexibiliteit
Placeholder Chauffeur bij D&B The Mobility Group
The Happy Few – Mobility – Privé Chauffeur – Exclusieve auto’s

Denk jij dat je het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de mobility sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Diem Goudmijn - Recruiter Mobility

Diem Goudmijn | Recruiter Mobility
06 – 21 95 63 79 | WhatsApp bericht