Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts
Header receptioniste bij The Happy Few Hospitality

The Happy Few

in Hospitality

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Receptionist(e) worden bij #TheHappyFew

Wij vinden jouw werkgeluk heel belangrijk. Wanneer jij goed in je vel zit en helemaal op je plek bent, dan straal je dat namelijk ook uit. Het gaat dus niet alleen om een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om persoonlijke en oprechte aandacht van jouw leidinggevende en collega’s. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een paar gouden regels waar wij ons aan houden. We werken niet zomaar voor elke locatie. Alleen de mooiste, meest ambitieuze omgevingen waar welzijn en kwaliteit tellen. Ook zijn wij kritisch op wie wij in dienst nemen. En niet in de laatste plaats omdat niet iedereen zomaar in ons team past. Het gevolg hiervan is dat wij niet de grootste leverancier van receptiediensten zijn in Nederland en eerlijk gezegd vinden wij dat wel prima. Zo blijven wij gelukkig, exclusief en een beetje speciaal…

✓ Werken voor toonaangevende kantoren met een leuk team;
✓ Veel mogelijkheden om jouw werk als receptioniste of hostess af te stemmen op jouw privé situatie;
✓ D&B is bij jou betrokken en heeft oprechte aandacht voor jou.

 

“D&B is als bedrijf een warme deken die je omslaat, het geeft je een persoonlijk, warm en welkom (gastvrij) gevoel. Overal is aan gedacht en je wordt meegenomen in alle processen waardoor het transparant is, en je zeker geen nummer bent. Hierin onderscheidt D&B zich echt van andere bedrijven. Door mijn functie heb ik het privilege om op veel locaties te mogen komen wat mij enorm veel inspiratie geeft en motiveert. De energie krijg ik van de blije gezichten en de waardering van de gasten/klanten/managers en dat maakt het voor iedereen een bijzonder moment om even tijd voor elkaar te maken in deze drukke en onwerkelijke tijd.”

Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts
Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts
Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts
Receptioniste bij D&B The Hospitality Hosts

Klaar om in de hospitality te werken?

Werken als receptioniste

Wil jij werken als Hostess bij D&B The Facility Group? Onze teams bestaan uit hostesses met zeer diverse achtergronden, maar altijd afkomstig uit dienstverlenende beroepen. Velen van hen hebben gewerkt in de hotellerie, burgerluchtvaart, high end retail, horeca of promotie. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat zij het liefst met mensen werken, veel energie hebben en zeer representatief en gastgericht zijn. Als receptioniste zet jij graag die extra stap om het onze gasten een positieve beleving te bieden en hen te verrassen. Daar is ook alle ruimte en vrijheid voor. Als proactieve receptioniste kun jij jouw eigen functie vormen naar een afwisselende, veelzijdige en dankbare rol binnen hele mooie bedrijven.

Toonaangevende organisaties

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken voor topbedrijven waar veel aandacht en enthousiasme bestaat over echt goede service. Daar voel jij je vast als een vis in het water. Het vervult ons met grote trots de Hospitality partner te zijn voor organisaties als ASICS, T-Mobile, TomTom, ASML, World Trade Center Rotterdam en Den Haag en diverse internationale consultancy en advocatenkantoren.

Een goede worklife balance

Wil jij vijf dagen werken, of liever drie? Dicht bij huis, of bij een specifiek topkantoor? Wij hebben veel mogelijkheden en groeien hard, dus er is van alles mogelijk. Wel zo fijn als jij jouw werk als receptioniste, hostess of gastvrouw kunt combineren met een gezin, hobby’s, vrijwilligerswerk of misschien zelfs wel een eigen bedrijfje.

Opleiding tot receptionist(e) bij D&B

Binnen D&B The Facility Group zijn onze opleidingen, trainingen en on-the-job coaching programma’s afgestemd op de opleidingen, kennis en ervaring waarmee jij binnenkomt. Ben jij al langer in dienst dan worden de opleidingen en trainingen afgestemd op doorgroeimogelijkheden, als jij die ambitie hebt. Wel krijgt iedere collega die bij D&B in dienst treedt een uitgebreid onboardingstraject voorgeschoteld. Dit stelt jou in staat om onze cultuur te leren kennen en kennis te maken met het serviceniveau dat binnen onze organisatie wordt nagestreefd.

Onze werkwijze

Bij ons Hospitality bedrijf ben jij geen nummer. Er is binnen onze organisatie veel aandacht voor jou en de gastvriendelijkheid en service die jij biedt als receptioniste. Jij bent degene die de gast een onvergetelijke ervaring meegeeft. Dat zien wij en waarderen wij als geen ander. Op kantoor is een hecht team aanwezig dat er alles aan doet om jou optimaal te faciliteren in jouw hospitality job en jij kunt bij hen voor alles terecht. Jij kent jouw planner, HR collega en manager, en zij kennen jou. Geloof ons, dat maakt een wereld van verschil.

 

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

The Happy Few – Hospitality – Parnassus Tower
The Happy Few – Hospitality – Doorgroeien
Hospitality The Happy Few - Placeholder
The Happy Few – Hospitality – Parnassus Tower
Hospitality Manager The Happy Few - Placeholder
The Happy Few – Hospitality – Doorgroeien

Denk jij dat je het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de hospitality sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

 

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Yiva Piersma - Recruiter Hospitality

Yiva Piersma | Recruiter Hospitality
06 – 29 63 99 96 | WhatsApp bericht

Noor Mohammed - Recruiter Hospitality

Noor Mohamed | Recruiter Hospitality
06 – 21 94 98 80 | WhatsApp bericht