Facilitair Manager bij D&B The Facility Managers
Header Facilitair Coördinator bij The Happy Few Facility Management

The Happy Few

in Facility Management

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Facilitair talent of professional zijn bij #TheHappyFew

Jij bent een facilitair talent aan het begin van jouw carrière of een professional die klaar is voor een volgende stap. Wij zijn een snelgroeiende facilitaire multi-service speler, actief binnen de top van de markt. Jij wilt werken voor ambitieuze organisaties. Wij mogen deze organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen en hebben gave opdrachten en projecten voor jou beschikbaar. Jij bent op zoek naar een werkgever met kennisrijke en inspirerende collega’s en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij willen weten wie jij bent en wat jou beweegt, zodat wij je kunnen introduceren bij één van onze opdrachtgevers en matchen aan een gave opdracht. Uiteindelijk gaat het erom dat jij gelukkig wordt van wat jij doet, bijdraagt en bereikt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij alleen maar werken met de beste mensen. Zie ons maar als #TheHappyFew.

✓ Werken op A-locaties;
✓ Veel doorgroeimogelijkheden;
✓ Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

“In mijn ervaring als project manager moet je beschikken over een hoog adaptief vermogen. Je moet er staan vanaf dag 1. ‘Hit the ground running!’.””

Facilitair Coördinator bij D&B The Facility Managers
Facilitair Coördinators bij D&B The Facility Managers
Facilitair Manager & Beveiliger bij D&B The Facility Managers
Facilitair Managers bij D&B The Facility Managers

Klaar om bij The Facility Manager te werken?

360FM Facility Management

De visie van D&B op Facility Management is kraakhelder. Zorg dat je als professional het gehele facilitaire speelveld overziet en dat met meer dan voldoende kennis en creativiteit om verbanden te kunnen leggen. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar behoeft wel enige toelichting.

Binnen bijna elk project kom je op een punt waar je behoefte hebt aan specialistische facilitaire ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een huisvestingsproject waarbij o.a. het vraagstuk omtrent de toegangscontrole tot afzonderlijke afdelingen op tafel komt. Dan is het fijn dat je werkt bij D&B en altijd een beveiligingsspecialist binnen handbereik hebt. Zo kan jij je focussen op de generalistische facilitaire scope en word je op detailniveau ondersteund door gespecialiseerde collega’s. Wel zo efficiënt, nietwaar? Die focus op de totale projectscope met snelle toegang tot specialistische kennis noemen wij 360FM.

Je vindt ons niet overal

En dat is een bewuste keuze. Ons Facility Management werkt uitsluitend binnen hoogwaardig vastgoed en voor ambitieuze corporates. Dit heeft twee grote voordelen. Enerzijds waarderen deze opdrachtgevers onze creatieve en integrale aanpak en anderzijds bieden wij onze talenten en professionals zo de mooiste werkomgevingen waar menig één van droomt. Niet alleen omdat mooie bedrijfsnamen en locaties nu eenmaal beter op jouw CV staan, maar ook omdat deze opdrachtgevers het beste in jou naar boven halen en ruimte voor verschil creëren. Wij rekenen niet alleen grote partnerorganisaties, actief op financieel, juridisch en adviserend terrein, maar ook succesvolle beursgenoteerde corporates en (inter)nationaal gerenomeerde vastgoedbeheerders en –eigenaren tot onze opdrachtgevers. Onze Senior Recruiter neemt je graag mee in de mogelijkheden die er zijn bij diverse opdrachtgevers.

Jouw 360FM carrière

D&B werkt altijd volgens het principe ‘One Size Fits One’. Dat houdt in dat er een uniek dienstverleningsconcept wordt afgestemd op de specifieke behoefte en cultuur van de opdrachtgever. Heel concreet: de dienstverlening bij ASICS ziet er wezenlijk anders uit dan bij advocatenkantoor Allen & Overy. Denk hierbij aan kleding, aanspreekvorm, werkwijze en protocol, maar ook aan het karakter en de uitstraling van onze mensen. Kom jij als facilitair professional bij en met ons werken, dan zoeken wij samen de opdrachtgever die perfect bij jou past. Dit wordt de inspirerende omgeving waar jij je verder ontplooit. Je leert de regie te nemen, lijnen uit te zetten en jouw opdrachten en projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en interne doorgroei. En ben jij weer toe aan een volgende uitdaging of stap, dan gaan wij daar samen naar op zoek. Zo kun jij intern doorgroeien van Medewerker Facility Service (Desk) Employee via Facility Coordinator en Deputy Facility Manager naar (Senior) Facility Manager. En daarna gloort er misschien een functie in onze backoffice of binnen een ander D&B label. Kortom, je wordt een echte 360FM-er.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

En nu?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de FM sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Karlijn Seegers - Corporate Recruiter Facility Management

Karlijn Seegers | Recruiter Facility Management
06 – 25 13 96 59 | WhatsApp bericht