Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
Header schoonmakers bij The Happy Few Cleaning

The Happy Few

in Cleaning

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Schoonmaker worden bij #TheHappyFew

Schoonmaken bij #The Happy Few is op een aantal punten echt anders dan gewoon schoonmaken. Je kunt ervan uitgaan dat je verantwoordelijk wordt voor een prachtige werkomgeving. De reden hiervoor is simpel: D&B werkt alleen maar voor de mooiste opdrachtgevers. Je kunt er ook van uitgaan dat er veel aandacht is voor gezonde werkdruk. Je werkt bij ons altijd overdag, tijdens kantooruren, in een gemotiveerd team en een betrokken leidinggevende. En je kunt ook rekenen op de beste materialen en een mooi zittende outfit. Misschien worden wij zo nooit de grootste schoonmaakpartij van Nederland, maar dat willen wij ook niet zijn. Wat wij wel willen zijn gelukkige medewerkers die een positieve bijdrage leveren aan de omgevingen waar wij werken.

✓ Een juiste werk-privé balans;
✓ Een mooi passend uniform;
✓ Je bent bij ons geen nummer en krijgt oprechte persoonlijke aandacht.

“Werken op één locatie met aaneengesloten uren gedurende de dag maakt mij zichtbaar en geeft mij als schoonmaker de waardering die ik zocht! Het werken met een realistische werkdruk en de persoonlijke aandacht die vanuit de leidinggevende wordt gegeven maakt het verschil om voor The Cleaning Hosts te werken.”

Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
Schoonmaakkar van schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts

Klaar om bij The Cleaning Hosts te werken?

Onze geschiedenis

D&B The Facility Group stapte de schoonmaakmarkt in omdat wij het gevoel hadden dat er ruimte was voor een kwalitatieve propositie. We zagen veel misstanden in de schoonmaakmarkt. Wij vonden een verdienmodel gebaseerd op het niet-leveren van contractueel overeengekomen uren en een operationeel model waarbinnen de druk op ondergewaardeerde medewerkers blijvend oploopt, niet houdbaar. Veel opdrachtgevers ontvingen vaak niet de afgesproken kwaliteit en schoonmaakmedewerkers waren zelf vaak niet gelukkig met hun werksituatie. De roep om meer respect en een acceptabele werkdruk werd steeds luider. Wij geloofden dat het anders kan. En inmiddels weten wij dat dit waar is.

Een goede work-life balance dankzij zichtbare schoonmaak

Wat wij ons niet realiseerden, toen wij tot deze markt toetraden, was dat bijna driekwart van de schoonmakers in Nederland buiten kantooruren werkt. Velen van hen staan op voordat het gezin wakker wordt om, voor het krieken van de dag, onze werkomgeving schoon te maken. En ze vertrekken voordat de eerste werknemers het gebouw betreden. Ze komen thuis op het moment dat de kinderen reeds naar school zijn en de partner naar het werk. Zij eten en slapen overdag, terwijl de maatschappij op volle toeren draait. Aan het einde van de dag, vaak voordat het gezin weer compleet is, vertrekt de schoonmaker naar de werkplek om na kantoortijden de werkzaamheden te hervatten. Een schrikbarend grote hoeveelheid schoonmakers werkt en leeft buiten het gezichtsveld van onze maatschappij. Daarom streeft Cleaning ernaar om veel van de schoonmaaktaken tijdens kantooruren te laten plaatsvinden. Door onze collega’s de mogelijkheid te bieden meer gedurende de dag te werken, kunnen we hen niet enkel contracten bieden met meer arbeidsuren, waardoor het stapelen van banen overbodig wordt. Ook geven we op die manier schoonmakers hun leven weer terug. In een maatschappij waar zij onderdeel van uit maken. En met een gezin waarbinnen zij onmisbaar zijn.

Toonaangevende opdrachtgevers

In onze markt zijn wij een ‘niche’ speler. Wij werken enkel en alleen voor top corporates en de eigenaren van hoogwaardige kantoorverzamelgebouwen. Werken bij ons Security bedrijf betekent dus; werken in de meest inspirerende en vooruitstrevende werkomgevingen van Nederland. Het vervult ons met grote trots de schoonmaakpartner te zijn voor organisaties als TomTom, World Trade Center Amsterdam, NRC Media, T-Mobile en ASICS.

Goede basisvoorwaarden en opleidingen

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf kunnen rekenen op ons respect, onze aandacht en een gelijkwaardige behandeling. Tevens bieden wij onze mensen een realistische werkdruk, een goede beloning en een arbeidscontract dat zekerheid biedt. Het klinkt zo logisch, maar het komt helaas weinig voor. Bovendien investeren wij in een goede basisopleiding en hospitality training om onze mensen de kennis en kunde bij te brengen die hen dagelijks helpt bij hun werk.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

The Happy Few – Cleaning – Time to Connect met Nezha
The Happy Few – Cleaning – Time to Connect met Youssef
Poster Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
The Happy Few – Cleaning – Time to Connect met Nezha
Poster Schoonmaker bij D&B The Cleaning Hosts
The Happy Few – Cleaning – Time to Connect met Youssef

Denk jij dat je het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de schoonmaak sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Karlijn Seegers - Recruiter Cleaning

Karlijn Seegers | Recruiter Cleaning
06 – 25 13 96 59 | WhatsApp bericht