Chefkoks bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
Header catering medewerkers bij The Happy Few Catering

The Happy Few

in Catering

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Werken bij bij #TheHappyFew

Werken in de horeca of catering brengt je al snel in conflict. Werk je op een plek waar je de vrijheid krijgt om zelf de mooiste gerechten te creëren, dan gaat dat vaak hand in hand met lange werktijden tot diep in de avond en weekenden. Vind je dan een plek met normale roosters en een goede werk/privé balans, dan mis je vaak het echte koken en bezig zijn met verse producten. Doorgaans sta je voor de keuze: uitdagende horeca of voorspelbare bedrijfscatering. En toen was daar We Canteen…

✓ Wij doen meer dan alleen catering en staan dus sterker tijdens een pandemie;
✓ Weekenden & avonden vrij;
✓ 25 vakantiedagen;
✓ Veel vrijheid en geen dag is hetzelfde;
✓ Werken met verse producten.

“Hiervoor werkte ik in de horeca en maakte ik lange dagen. Nu heb ik de avonden, weekenden en feestdagen vrij. Ik kan je vertellen dat niet alleen ik, maar ook mijn vriendin daar heel happy van worden.”

Cateringmedewerker / Horeca medewerker bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
Cateringmedewerker / Horeca medewerker met Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

The Happy Few in Catering

Wanneer je wilt werken bij de grootste cateraar, dan moet je niet bij ons zijn. Wanneer je wilt werken met verse producten, met gedreven lokale ondernemers, bij de mooiste opdrachtgevers en op de meest spectaculaire locaties… dan misschien wel. Wij zeggen ‘misschien’, omdat het onderdeel uitmaken van het We Canteen Team slechts voor een ‘Few’ is weggelegd. Wanneer je door onze selectie komt, dan beloven wij één ding: hier word je Happy.

Hier word je happy van

#1 Je werkt op de mooiste locaties

We Canteen kom je alleen tegen bij ambitieuze bedrijven die het beste voor hebben met hun medewerkers. Denk aan Samsung, TomTom en bijvoorbeeld Asics. Het gebeurt dan ook regelmatig dat We Canteen ‘nee’ zegt tegen een bedrijf of locatie. Worden we daardoor nooit de grootste? Waarschijnlijk niet. Blijven we daardoor dicht bij onszelf en een beetje bijzonder? Zeker weten.

#2 Je raakt geïnspireerd door onze lokale ondernemers

Dagelijks krijgen onze restaurants ‘visite’ van lokale foodondernemers. Ondernemers met een foodtruck, restaurantje in de binnenstad of cateringconcept. Allemaal met een eigen specialiteit. Mexicaans, Spaans, Koreaans… je kunt het zo gek niet bedenken. Zij zijn die dag te gast in jouw restaurant en werken met jou schouder aan schouder om jouw gasten te verrassen. De bijvangst is dat jij van hen de fijne kneepjes van hun specialiteiten leert. Een unieke kans om jouw vaardigheden verder uit te breiden.

#3 Je gaat ondernemen

Of je nu cateringmedewerker bent of chef; bij We Canteen krijg je de ruimte om zelfstandig te werken. Jouw restaurant is jouw restaurant. Jij weet het beste wat jouw gasten willen, nietwaar? Dan is het ook logisch dat jij meedenkt over het menu, de acties, de inrichting en de presentatie.

#4 Je verdient het

We moeten het ook even hebben over de arbeidsvoorwaarden. Wij geloven namelijk in vaste contracten. Dat zorgt voor saamhorigheid, trouw en rust. Wat hoort bij een fulltime dienstverband zijn 25 vakantiedagen, aangevuld met 13 ATV dagen. Werken in de weekenden? Daar doen wij niet aan. De feestdagen ben je vrij, maar worden doorbetaald. Daar doen we wel aan. Je moet het eigenlijk zo zien: bij ons heb je de voordelen van werken in de catering (salaris, werktijden), met de voordelen van werken in de horeca (uitdaging, variatie).

#5 Je bent ondereel van het We Canteam

Wij hechten grote waarde aan de werksfeer en persoonlijke aandacht. Doordat wij veel aandacht besteden aan de match tussen de locatie, het team en de selectie van een nieuwe medewerker, zie je dat er hechte teams ontstaan. Wij noemen dat ‘We CanTeams’. In deze teams vallen mensen met liefde voor elkaar in, helpen elkaar graag en maken van elke dag een feestjes. Ook in het contact met kantoor merk je dat wij niet de grootste zijn. Jouw leidingevende weet wat er bij jou speelt, wat je eventueel dwars zit en waar je ambities liggen. Dit laatste vinden wij belangrijk, want jouw geluk gaat samen met jouw carrièreperspectief. Doorgroeien is dan ook iets wat wij stimuleren en faciliteren.

Waarom werken bij The Happy Few?

Bekijk hier waarom The Happy Few bij D&B ook écht de Happy Few zijn.

The Happy Few – We Canteen – Leuke collega’s
The Happy Few – We Canteen – Samsung
Placeholder Cateringmedewerker bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
The Happy Few – We Canteen – Leuke collega’s
Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen
The Happy Few – We Canteen – Samsung

Denk jij dat je het in je hebt?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op een A-locatie en jij wilt je skills laten zien in de Catering/Horeca sector. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

 

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Gaëlle Verbeek - Recruiter We Canteen

Gaëlle Verbeek | Recruiter We Canteen
06 – 25 55 48 46 | WhatsApp bericht