Vacatures Kantoor D&B The Facility Group
Vacatures Kantoor D&B The Facility Group

The Happy Few

at our Head Office

Kom werken in de top van de facilitaire markt!

Werken bij bij #TheHappyFew

Werken bij D&B The Facility Group op kantoor betekent werken in een zeer dynamische en inspirerende werkomgeving. Jij krijgt de ruimte om initiatieven te ontplooien en op een ondernemende wijze een belangrijke bijdrage te leveren aan een sterk groeiende organisatie in de top van de facilitaire markt. Kortom: A-Great-Place-to-Be!

✓ Informele werkomgeving;
✓ Ondersteuning voor thuiswerkplek;
✓ 25 vakantiedagen;
✓ Veel vrijheid en geen dag is hetzelfde;
✓ Eigen bedrijfsrestaurant.

“Heerlijk open kantoor met leuke collega’s. Hoewel thuiswerken geen probleem is ben ik toch graag zo veel mogelijk op kantoor. De lekkere koffie, goede lunch en informele sfeer trekt mij telkens weer terug.”

Sfeerimpressie Vacatures Kantoor D&B The Facility Group
Foodcourt van D&B's cateringbedrijf We Canteen
Gevel van D&B's hoofdkantoor Gondel
Medewerkers Kantoor D&B The Facility Group

Waarom aan de slag op ons hoofdkantoor?

Een inspirerende werkomgeving met uitstekende service leidt tot groter succes, gezondheid en geluk bij medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, komen tot betere prestaties en ontdekken hun eigen talenten gemakkelijker. Werken bij D&B betekent onderdeel uitmaken van een hecht en betrokken team. Iedere dag is anders en jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Net zoals het geval is bij onze toonaangevende opdrachtgevers, kom jij te werken in een kantoor met een 5-star-experience: een geweldige sfeer, goed eten en drinken, veel vrijheid. Bovendien bieden wij jou veel uitdaging en krijg jij de mogelijkheid een belangrijke bijdrage te leveren..

En nu?

En dan denk je: ik wil bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken bij ons op kantoor jij wilt je skills laten zien. Neem dan contact op met onze recruiters! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen D&B? Wij kijken graag samen met jou naar een locatie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Koffie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Schroom dan niet en stuur ons jouw cv en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Karlijn Seegers - Corporate Recruiter Facility Management

Karlijn Seegers | Recruiter Hoofdkantoor
06 – 25 13 96 59 | WhatsApp bericht