Serious Security ASML
Serious Security ASML

Jij weet wat wij zoeken!

Serious Security bij ASML

Jouw hulp is

ons veel waard

Wij zijn super blij met alle mooie opdrachtgevers waar wij onze diensten mogen aanbieden. Eén opdrachtgever wordt hier even in de spotlight gezet, namelijk: ASML.​

Wij zijn op zoek naar veel nieuw Security talent voor deze mooie locatie. En om dit te bereiken zijn de Serious Security Voorlichtingsdagen bij ASML opgezet.

Dit zijn dagen waarin geïnteresseerden een kijkje krijgen in de wereld van ASML, middels een rondleiding en een bezoekje aan de Experience Centre. Ze krijgen zo een beeld van de functies die wij daar beschikbaar hebben, om daar hopelijk te komen werken.

Serieuze uitdaging!
Om ervoor te zorgen dat er genoeg enthousiaste mensen op deze voorlichtingsdagen komen kunnen wij jullie hulp gebruiken. Heb jij serieuze beveiligers in je netwerk met serieuze ambities? Help ze de volgende stap te maken bij ASML. In ruil hiervoor krijgen jullie een mooie vergoeding. Wij denken, een win-win situatie!

Check it out! 👇🏼

Beveiliger bij D&B The Security Hosts

De
serious security
voorlichtingsdagen

Super dat je een kandidaat wil aandragen!

Voor je dit doet, controleer wel eventjes of de kandidaat aan de volgende voorwaarden voldoet:

✓ In bezit van Beveiliging MBO-2 diploma (of wilt deze halen)
✓ Beheerst de Nederlandse taal

​Meld hier jouw kandidaat aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Datum voorlichtingsdag*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Denk jij dat je het in je hebt?

Ook zonder de voorlichtingsdagen kun je bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op deze A-locatie en jij wil je skills laten zien in de security sector. Neem dan contact met mij op! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen ASML? Wij kijken graag samen met jou naar een functie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Vragen?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de voorlichtingsdagen, maar heb jij nog vragen? Schroom dan niet en stuur mij een berichtje en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Gaëlle Verbeek - Recruiter We Canteen

Gaëlle Verbeek | Recruiter
06 – 25 55 48 46 | WhatsApp bericht