Serious Security Koppel
Serious Security Koppel

Benieuwd naar wat Security binnen ASML betekent? Kom naar onze exclusieve voorlichtingsdagen!

Serious Security bij ASML

Waar?
ASML Veldhoven

Wanneer?
Donderdag 13 juni
Dinsdag 9 juli

Hoelaat?
15:30u tot 17:30u

Serious Security Dame

Ben jij klaar voor het échte (security) werk?

Even een paar feitjes: ASML is (qua beurswaarde) het grootste bedrijf van Nederland. Om je een idee te geven; het is drie keer zoveel waard als de bedrijven ING, Heineken, KPN, ABN AMRO en Philips tezamen. Wereldwijd staat het in de top 10 van tech bedrijven. Op de 10e plaats om precies te zijn, vlak na Samsung. En houd je vast; ASML groeit nog steeds met ongeveer 10% per jaar.

Je begrijpt dan dat de belangen qua veiligheid hier enorm zijn en dat de bijna 40.000 werknemers moeten kunnen vertrouwen op een solide en betrouwbare beveilgingsorganisatie. Het gaat hier niet alleen om fysieke veiligheid, maar ook het afweren van bedrijfsspionage en andere invloeden die het bedrijf kunnen schaden.

Kortom: het beveiligen van een bedrijf als ASML is niet zomaar een kwestie van security. We hebben het hier over een serieus groot bedrijf, met serieus grote belangen, oftewel; we hebben het hier over ‘Serious Security’.

Om je een realistisch beeld te geven van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de Security Hosts op de ASML campus, organiseren wij de Serious Security Voorlichtingsdagen.

Hier vertellen wij je alles over de wereld van ASML en krijg je een rondleiding op de campus bij de diverse beveiligingsposten. De deuren worden speciaal voor jou geopend, dus grijp deze kans om de toekomst van beveiliging te ontdekken. Mis het niet en meld je snel aan!

Voorwaarden
Er zijn maar 2 voorwaarden om deel te mogen nemen aan deze dagen, namelijk:
✓ Je bezit het Beveiligings MBO-2 diploma (of wilt deze halen)
✓ Je beheerst de Nederlandse taal

Na je aanmelding krijg je via de mail een ontvangstbevestiging. Een paar dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je van ons een mail met verdere instructies en het programma.

Als je iemand wil meenemen: wees welkom! Wel is het verplicht dat deze bezoekers ook worden aangemeld via de website. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs kun je helaas niet deelnemen.

Aanmeldformulier

Wat betekent security binnen ASML?
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor onze exclusieve voorlichtingsdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke dag wil jij langskomen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde vacatures

Denk jij dat je het in je hebt?

Ook zonder de voorlichtingsdagen kun je bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op deze A-locatie en jij wil je skills laten zien in de security sector. Neem dan contact met mij op! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen ASML? Wij kijken graag samen met jou naar een functie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

Vragen?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de voorlichtingsdagen, maar heb jij nog vragen? Schroom dan niet en stuur mij een berichtje en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Maaike van Gorp - HR Advisor ASML

Maaike van Gorp | HR Advisor ASML
06 – 25 35 30 36 | WhatsApp bericht