Beveiliger bij D&B The Security Hosts
Beveiliger bij D&B The Security Hosts

Benieuwd naar wat Security binnen ASML betekent? Kom naar onze exclusieve voorlichtingsdagen!

ASML Security Voorlichtingsdagen

Wanneer?
Woensdag 28 februari
Woensdag 27 maart
Woensdag 17 april

Hoelaat?
15:30u tot 17:30u

Beveiliger bij D&B The Security Hosts

We ontmoeten je graag persoonlijk bij een voorlichting. Dan vertellen we je alles over de wereld van ASML en wat het betekent om hier in de beveiliging te werken. De deuren worden speciaal voor jou geopend, dus grijp deze kans om de toekomst van beveiliging te ontdekken. Mis het niet en meld je snel aan!

Na je aanmelding krijg je via de mail een ontvangstbevestiging. Een paar dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je van ons een laatste mail met verdere instructies en het programma. Als je iemand wil meenemen: wees welkom! Wel is het verplicht dat deze bezoekers ook worden aangemeld via de website. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs kun je helaas niet deelnemen.

Aanmeldformulier

Wat betekent security binnen ASML?
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor onze exclusieve voorlichtingsdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke dag wil jij langskomen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde vacatures

Denk jij dat je het in je hebt?

Ook zonder de voorlichtingsdagen kun je bij #TheHappyFew horen. Jij hebt de ervaring, de uitstraling en de motivatie. Jij ziet jezelf wel werken op deze A-locatie en jij wil je skills laten zien in de security sector. Neem dan contact met mij op! Ben je nog niet helemaal zeker waar je zou willen werken binnen ASML? Wij kijken graag samen met jou naar een functie waarvan jij gaat stralen. We willen dat jij je op je plek voelt en zullen altijd gaan voor een duurzame relatie. En wie weet hoor jij binnenkort bij:

#TheHappyFew

 

Vragen?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de voorlichtingsdagen, maar heb jij nog vragen? Schroom dan niet en stuur mij een berichtje en dan spreken wij elkaar snel!

Gastvrije groet,

Gaëlle Verbeek - Recruiter We Canteen

Gaëlle Verbeek | Recruiter
06 – 25 55 48 46 | WhatsApp bericht